Roadtrippen in de wereld van applicaties

Sinds ik bij beeproger aan de slag ben gegaan voel ik me weer als een kind in de snoepwinkel! In de weekenden heb ik weer tijd ingeruimd voor zelfstudie. Door de weeks pak ik iets uit mijn studie lijst die elke dag groeit waar ik dan in het weekend me aan de slag ga. Mijn developer bloed gaat er sneller door stromen.

Het begon ooit al met een werkstage bij de Friesland bank op de communicatie afdeling waar ik een applicatie in MS acces schreef voor het beheren en doorzoeken van het personeelsmagazine. Later ging ik werken aan mijn eigen dashboard en data systeem waar ik elk jaar wel aan werk.

Hier hou ik mijn studie reis bij in de wereld van applicaties. Dit kan gaan over Laravel maar ook andere randtechnieken die aan bod komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *